Intiem trouwen Ibiza

APCCDT Harbour, Dalt Vila, Eivissa, Ibiza, Balearic Islands, Spain

Intiem trouwen op Ibiza? Het is eindelijk zo ver, hij of zij heeft je ten huwelijk gevraagd! Nu begint dan eindelijk de zoektocht naar de perfecte locatie voor deze bijzondere dag en wat is nu mooier om de mooiste dag van je leven mee te maken op Ibiza?

Mocht je trouwplannen hebben en budget al besproken hebben, dan is trouwen op Ibiza zeker het perfecte idee. Op Ibiza heb je altijd lekker weer en een ontspannen en relaxte sfeer. Wedding International biedt je toplocaties op Ibiza.

Huwelijk op Ibiza

Als je wilt trouwen op Ibiza is het wel verstandig om even de regels om te trouwen in het buitenland te checken, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Je kunt ervoor kiezen om van te voren Ibiza te bezoeken om alles goed te bespreken, maar je kunt dit ook aan de professionals van Wedding International overlaten.

Het is ook mogelijk om in Nederland officieel te gaan trouwen en later voor een ceromoniele bruiloft kiezen op Ibiza zelf. Wedding International organiseert bruiloften op Ibiza en maakt intiem trouwen Ibiza mogelijk. Bekijk daarom de website eens en vraag meer informatie aan.