Jethelm

jethelm

Wat is eigenlijk nu een jethelm? Een jethelm wordt ook wel een open face helmet of een potje genoemd en het is eigenlijk een open helm zonder kinbedekking. Wat veel mensen niet weten is dat de helm eigenlijk van een pilotenhelm afgekeken is en hier stamt dan ook de naam jethelm van af.

De jethelm is zowel geschikt voor scooter- als motorrijders en is echt ideaal voor de dagen waarop het zonnetje schijnt of wanneer het buiten niet zo koud is. Jethelmen zijn een stuk lichter en ze bieden je eigenlijk optimaal zicht rondom.

Jethelmen zijn zeer hip

Natuurlijk is je eigen veiligheid waarborgen de belangrijkste reden waarom je een jethelm aanschaft, maar het doet geen zeer om daarbij ook nog eens goed bij uit te zien. Gelukkig zijn de jethelmen dan ook in verschillende hippe en trendy stijlen beschikbaar.

Ben je benieuwd waar je zo’n hippe jethelm kunt kopen? Ik zou je echt Scooteronderdelenshop.com aanraden. Deze webwinkel is gespecialiseerd in het leveren van onderdelen en accessoires voor de scooter.

In deze webwinkel kun je eenvoudig jouw favoriete helm vinden voor een zeer aantrekkelijke prijs. Alle helmen zijn modieus en leverbaar in verschillende kleuren. Wacht daarom niet langer en bestel je jethelm vandaag nog bij Scooteronderdelenshop.com.