Ragiro

Ragiro Installations werkt uitsluitend met componenten van bekende Europese merken. Ze zijn gespecialiseerd in zonneboilers, condensatieketels en zonnepanelen. Alle installaties worden professioneel en met uiterste zorg uitgevoerd, zodat je altijd maximaal kunt genieten van je investering. Ragiro biedt haar klanten altijd een totaalservice aan.

De zonnepanelen van Ragiro zijn van topmerken Aleo en Recom en zijn volledig gecertificeerd en voldoen aan alle Europese richtlijnen. Daarnaast voldoen de SMA omvormers ook volledig aan de Europese normeringen. U ontvangt altijd 10 jaar garantie op de panelen en 5 jaar op de omvormer. Ragiro ervaringen zijn dus altijd zeer positief

Condensatieketels en warmtepompboilers

De HR top condensatieketels zijn van Vailant, wat een toonaangevende producent van centrale verwarmingsproducten voor utiliteits- en woningbouw. Ze zijn in Europa uitgegroeid tot een gerespecteerde en vooruitstrevende fabrikant van grote en kleine cv-toestellen. Op dit moment geeft Ragiro 5 jaar garantie op de warmtewisselaar en 2 jaar op alle andere onderdelen. Ragiro klachten zijn er dus vrijwel niet!

De warmtepompboilers zijn van het merk Ariston, wat een van de meest toonaangevende bedrijven ter wereld in warmtecomfort. Deze warmtepompboilers worden in Belgiƫ gefabriceerd. Ragiro geeft 5 jaar garantie op het vat waarvan 3 jaar omnium van de fabrikant.